Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Luni, 19 Septembrie 2016

Cristian Ignat, fondator  Canopy, are mai bine de 10 ani de experienta in aceasta zona marketingului online si in special PPC si este dedicat strategiilor menite sa creasca rezultatele si veniturile clientilor sai.  Crede foarte mult in online marketing si si-a propus sa contribuie activ la popularizarea domeniului, fiind printre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords (dec. 2013). A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrala si de Est. Focusul lui sunt studiile de caz si discutiile aplicate care il si recomanda, reusind astfel sa devina primul roman invitat ca speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume. Am discutat cu Cristian despre problemele si dilemele legate d efolosurea datelor de marketing. 

Published in Interviuri

Fundatia Vodafone Romania a dat startul pentru inscrierile in programul „Voluntar de profesie”, editia 2016, prin care persoanele selectate inlocuiesc, timp de noua luni, activitatea lor profesionala obisnuita cu cea de angajat pentru un ONG, urmand ca veniturile lor lunare sa fie asigurate de catre Fundatia Vodafone Romania. Anul acesta, sase persoane vor putea sa isi ia o pauza de noua luni de la activitatea prestata pentru angajatorul lor si sa se dedice unei cauze sociale pe care o aleg.

Published in Noutati

Cosmin Nastasa are o experienta de 12 ani in online advertising, 4 ani in Universal McCann, 8 ani in iLeo si Leo Burnett, iar in prezent este Performance Director la 2Parale si Managing Director la Edge 2 Performant. Cosmin este membru in comitetul director al IAB, dar si membru in juriul GPEC, cea mai mare competitie a magazinelor online din Romania.

Published in Interviuri

Rares Balan este Marketing & PR Manager Eastern Europe la Dexion Storage Solutions si unul dintre cursantii Institutului de Marketing la CIM Diploma in Professional Marketing. Rares a finalizat cu succes modulele Mastering Metrics si Driving Innovation. Rares si-a facut timp sa imparta generos din experienta sa cu colegii de breasla, sa vorbeasca deschis despre problemele cu care s-a confruntat si solutiile pe care le-a gasit. 

Published in Interviuri

Doru Oraselu este Director de Marketing la Go2Market si studiaza in prezent pentru CIM Diploma in Professional Marketing cu Oxford College of Marketing si Institutul de Marketing. 

Published in Opinii

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.