Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Luni, 16 Martie 2020

Economia este puternic afectata de virusul care face ravagii peste tot in lume si lucrurile nu se opresc aici. In Romania nebunia abia incepe si de saptamana aceasta mai toate companiile care-si permit sa lase angajatii sa lucreze de acasa au implementat aceasta masura.

Ce fac marile companii si branduri in aceste saptamani? Cum trec peste acest moment? Cat de afectati vom fi de coronavirus si care sunt caile prin care putem evita, pe cat este posibil, pierderi si mai mari, sunt doar cateva dintre intrebarile la care cautam raspunsuri. BizRemote este vocea companiilor afectate de coronavirus si prezinta in care acestea trec peste criza” a declarat Marta Usurelu, publisherul revistei Biz.

BizRemote este o sectiune speciala dedicata companiilor in care echipa Biz cauta solutii si arata prin putere exemplului ce fac marile sau micile companii, ce solutii gasesc, ce probleme au si cum putem trece mai usor prin aceasta situatie.

Este o sectiune care vine firesc din ADN-ul Biz, echipa care de 11 ani isi muta redactia in marile capitale ale lumii si realizeaza editii speciale din cele mai importante tari de pe glob.

“Stim ce inseamna sa lucram de oriunde din lume, cat este de greu dar si cum poti imbunatati lucrul de oriunde din alta parte decat de la birou. Va invitam sa ne scrieti ce probleme intampinati, ce opinii aveti, va asteptam intrebarile si ne propunem sa punem in legatura companiile intre ele sau cu analisti si consultanti ori servicii care sa ne ajute sa trecem cu bine peste momentul in care ne aflam” a mai spus Marta Usurelu.

Biz Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista deschizatoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business.

Jurnalistii revistei au lansat campanii puternice de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanti CEO sau directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. Cel mai cunoscut proiect Biz este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franta si Japonia, Israel, Coreea si Olanda.

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.