O schimbare in cariera de marketing?

25 Aug 2016 Redactia
2443 ori

Doriti o schimbare sau noi provocari in zona tehnologiei si automatizarii de marketing? Optymyze cauta persoane pentru echipa de marketing in roluri precum Content Writer - cu experienta in jurnalism, comunicare, copywriting, Email Campaigns Manager - cu experienta in email marketing si marketing automation, Copy Editor – cu experienta in scrierea si editarea de continut pentru audiente de business din Nordul Americii, MS Dynamics CRM Manager – cu experienta in implemetarea CRM-ului dar si integrarea lui cu alte sisteme, si Marketing Operations Director.

 

Optymyze lucreaza in principal cu organizatii de vanzari mari, la nivel international, si prin activitatea sa sporeste eficienta fortelor de vanzari, automatizand si imbunatatind operatiunile acestora.

Compania este prezenta in Iasi si in Bucuresti de peste 10 ani, si are birouri in SUA, in India si in cateva alte locatii in lume, insumand in jur de 500 de angajati. In ultimul an jumatate echipa de marketing din Bucuresti a crescut de la 1 la 11 oameni, iar biroul continua sa inregistreze o crestere a numarului de angajati in toate departamentele.

Descrierea fiecarei pozitii se gaseste pe site-ul companiei iar pentru informatii suplimentare inainte de a aplica pe site va recomandam sa o contactati pe Lavinia Dieac, Marketing Manager: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru a afla mai multe despre mediul de lucru din companie va recomandam canalul de YouTube si pagina de Facebook a companiei.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.