Toamna bogata in joburi de marketing

11 Noi 2016 Redactia
2590 ori

Toamna se arata bogata in oferte de joburi de marketing.  Companii mari si mici isi cresc echipele sau cauta specialisti de marketing. Competentele cheie se concentreaza pe marketing strategic si digital, un motiv in plus sa va inscrieti la programele de certificare internationala care incep in 2017. 

 

Red Bull se afla in cautarea unui energic Culture Marketing Manager a carui responsabilitate principala este aceea de a coordona programul Opinion Leader & Culture Events, adaptand strategia globala de culture marketing la una nationala, prin crearea de programe locale relevante si inovatoare.

Brown-Forman cauta Portfolio Marketing Manager Romania a carui responsabilitate este sa creeze si sa coordoneze strategii specifice brandurilor si regiunii, astfel incat sa contribuie la atingerea obiectivelor de imagine si profit.

Vodafone cauta Brand Manager care sa lucreze cu diferite departamente - marketing, advertising si cercetare pentru a asigura continuitatea si integritatea brandului de-a lungul tuturor proceselor de comunicare.

Honeywell cauta un Channel Marketing Specialist responsabil cu sustinerea dezvoltarii si aplicarii activitatilor de marketing si comunicare la nivel global menite sa genereze venit pentru companie.

Conectys cauta un Marketing Manager (B2B) creativ si implicat care sa modeleze strategia traditionala si digitala a companiei in conformitate cu obiectivele sale pe termen lung. 

InPuff.ro cauta un Specialist Marleting Online pasionat de marketing si vanzari online. 

Kerry Group cauta un Marketing Specialist - Eastern Europe care sa fie maestru in Market Research, Consumer Insight, B2B Marketing Communications si Strategic Planning cu accent pe o ţară sau o regiune anume in cadrul companiei.

Daca sunteti in cautarea unui job ca Marketing Manager, aici veti gasi cele mai interesante oportunitati. Iar daca o certificare internaitonala reprezinta un atu pentru noi oportunitati de cariera in 2017, contactati-ne pentru detalii. Termenul limita de inscriere pentru sesiunea de evaluare din aprilie 2017 este 15 decembrie

Succes!

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.