Cartea lunii de la CIM: Ghidul MBA pentru ROI in Social Media

In The Social Media MBA Guide to ROI desemnata cartea lunii de catre CIM, Christer Holloman va ofera sprijin in identificarea indicatorilor de performanta pentru campaniile online.

 

Veti gasi solutii pentru a masura rezultatele si impactul campaniilor pe diverse canale in social media, de la Facebook la Youtube sau Pinterest, dar si pentru diverse departamente, activitati interne sau externe bazate pe social media. In plus, studiile de caz si exemplele depasesc zona marketingului si trec spre alte zone cheie unde media sociala functioneaza acum ca suport si accelerator de performanta: relatiile cu clientii, vanzari, resurse umane.

“Oricine poate sa complice lucrurile. E nevoie de talent real pentru a le simplifica” – este motto-ul sub care a dezvoltat cartea Christer Holloman si un motiv in plus sa-l recomandam din nou Pentru a consulta sumarul cartii, va rugam sa ne contactati la info[at]institutuldemarketing.ro.

The Social Media MBA Guide to ROI

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Oana Sav

Oana Sav este Chartered Marketer si a studiat la Oxford College of Marketing. Este membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie din 2007 si fondator al Institutului de Marketing.

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.