Cartea lunii de la CIM: ”The PR Masterclass”

Cartea lunii  de la Chartered Institute of Marketing (CIM) este “The PR Masterclass: How to develop a public relations strategy that works!”. Membrii CIM beneficiaza de un tarif special. 

 

Scrisa de un fost jurnalist, Alex Singleton, cartea este gandita ca un ghid practic  pentru profesionisti dar si pentru antreprenori in domeniul relatiilor publice si mai ales al relatiilor cu media care raman la fel de relevante, chiar si in contextul social media. Daca social media este despre…contact, media traditionala este despre continut, primul filtru pentru ca mesajul sa ajunga la public.

Realitatea romaneasca este cu siguranta diferita dar lectura este utila pentru toti cei care inteleg rolul si importanta PR-ului si sunt deschisi la o lectura placuta si ponturi de la un insider. Mai important  insa semnalul este important pentru reconsiderarea relatiilor publice in mixul de comunicare cat si a rolului sau strategic.

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Oana Sav

Oana Sav este Chartered Marketer si a studiat la Oxford College of Marketing. Este membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie din 2007 si fondator al Institutului de Marketing.

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.