Cele mai mari gafe de marketing si social media si cum sa le evitati

Cartea lunii de la Chartered Institute of Marketing (CIM) este “Great Brand Blunders” scrisa de copywriterul si jurnalistul Rob Gray si examineaza peste 150 de intamplari nefericite de marketing din toata lumea, incluzand exemple de la companii mari precum Apple, Virgin, Coca-Cola sau McDonald’s.

 

Care sunt cauzele pentru care anumite campanii esueaza spectaculos?  Cum poti preveni problemele si cum poti sa tii sub control reactiile negative din social media? Raspunsurile vin din studii de caz si exemple cat se poate de recente. Cei care doresc  sumarul si un capitol gratuit ne pot contacta pe Facebook sau pe LinkedIn. Studentii nostri o pot cumpara la un pret special.

La cursul Digital Gateway de saptamana viitoare noi ne vom concentra pe “asa da”! Exemple, tehnici si instrumente care sa va inspire la fel de mult!

Great Brand Blunders

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.