Native advertising

Ce este native advertising si cum functioneaza? Reprezinta o oportunitate noua pentru branduri si editori sau este vazuta doar ca o versiune online a unui advertorial?

Impreuna cu Oxford College of Marketing, va invitam sa aflati mai multe la webinarul gratuit sustinut de specialistul Red Barrington, Native Advertising. Daca intampinati probleme, va rugam sa ne contactati.

 

Un studiu realizat de Hexagram in 2013 ne arata  ca 41% dintre brandurile cercetate utilizeaza deja “native advertising”, ceea ce inseamna ca  ponderea si impactul acestei forme de comunicare  va creste semnificativ in 2014.

Celor interesati de un program de pregatire pe termen lung in marketing digital, le recomandam unul dintre cele patru programe de certificare CAM. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.