Marketingul prin continut reprezinta viitorul pentru SEO?

Marketingul prin continut (strategie prin care se produce si se distribuie continut relevant, cu scopul de a atrage si a implica o audienta clar definita pentru a genera o legatura profitabila cu aceasta) e bine aspectat pe harta internationala a marketingului in 2014. Cheia succesului in orice demers de marketing de continut este abilitatea de a crea, dezvolta si disemina, constant si pe termen lung, continut propriu valoros, original si de calitate (relevant, util, onest, echilibrat, expus concentrat).

 

Impreuna cu Oxford College of Marketing, va invitam sa aflati mai multe despre acest subiect la webinarul gratuit sustinut de specialistul Mike Berry, pe care il puteti viziona accesand acest link. Daca intampinati probleme, va rugam sa ne contactati.

In acest webinar, Mike Berry vorbeste despre marketingul prin continut si cum poate fi benefic pentru SEO sau ce tip de continut va impresiona motoarele de cautare si va aduce trafic vital unui site. Cei care vor urmari acest webinar vor primi multe idei practice in administrarea continutului pentru ROI maxim.

Celor interesati de un program de pregatire pe termen lung in marketing digital, le recomandam unul dintre cele patru programe de certificare CAM. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.