Cum masuram performanta in social media?

Social media reprezinta varianta potrivita pentru comunicarea cu clientii online, pentru brand awareness si pentru a scoate in evidenta produse si servicii noi. Cauza principala de esec in cele mai multe campanii digitale este lipsa gandirii structurate in ceea ce priveste scopul real al campaniei pentru care lucram si lipsa unui set de indicatori cu care sa identificam potentialul succes sau esec al acesteia. Este foarte important sa masuram eficacitatea canalelor de marketing, asadar va invitam sa urmariti un webinar in care vor fi prezentati indicatorii cheie de performanta  pentru social media si cateva dintre instrumentele importante pentru acest lucru. 

 

Punctele principale evaluate in acest webinar sunt:

  • De ce masuram social media?
  • Importanta utilizarii indicatorilor corecti
  • Instrumente si tehnici disponibile pentru masurare
  • Intelegerea rezultatelor finale

Trebuie sa fim constienti cu totii ca nu se mai pune problema daca facem campanii in social media, ci cat de bine le realizam.

Impreuna cu Oxford College of Marketing, va invitam sa aflati mai multe la webinarul gratuit sustinut de Marianlena Zinopoulou, pe care il puteti urmari accesand acest link. Daca intampinati probleme, va rugam sa ne contactati.

Celor interesati de un program de pregatire pe termen lung in marketing digital, le recomandăm unul dintre cele patru programe de certificare CAM.

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.