Webinar Search Engine Optimisation

Va invitam la un nou webinar gratuit oferit de colegii nostri de la Oxford College of Marketing pe tema optimizarii pe motoarele de cautare (SEO). Webinarul poate fi urmarit accesand acest link.

 

Aflati mai multe despre impactul optimizarii pe motoarele de cautare asupra organizatiilor in era digitala si cum pot oamenii de marketing sa utilizeze aceste instrumente pentru a genera rezultate. Explicatii, exemple si instrumente practice care sa va ajute in strategia de marketing digital intr-un webinar oferit de Institutul de Marketing si tutorele nostru Mike Berry. Mike este autorul cartii "Integrated Direct Marketing" publicata de Gower si preda la Oxford College of Marketing si CAM (Chartered Institute of Marketing).

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.