Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Miercuri, 09 Mai 2018

In urmatoarea perioada, OLX Group isi propune sa recruteze peste 40 de specialisti in departamentele de vanzari directe si telesales (peste 20 de pozitii deschise in advertising, auto si imobiliare), marketing (Specialist PPC, Brand Manager si Marketing Manager), customer support si financiar. 

Marirea echipei vine pe fondul unei cresteri accelerate a business-ului in ultimii trei ani si a planurilor noi de dezvoltare, orientate catre utilizatorii business. Pentru urmatorul an,  compania si-a propus sa construiasca de la zero un departament de telesales, pentru a face un pas si mai aproape de utilizatori si pentru a-i ajuta sa foloseasca toate canalele de vanzare puse la dispozitie de platformele din grup. In acest demers, strategia implica recrutarea unei echipe de account manageri dedicati, care sa-i ajute pe utilizatori cu solutii rapide si pachete personalizate in orice moment. 

Prin ocuparea rolurilor pentru care recrutam, ne vom dubla echipa fata de acum doi ani. Avem pozitii disponibile in mai toate departamentele, dar as mentiona in mod special oportunitatea generata de crearea departamentului de telesales. La OLX Group vor gasi o echipa competitiva si informala, un business in plina dezvoltare si un mix intre stabilitatea unei companii globale si agilitatea unui start-up. Tocmai de aceea, dincolo de excelenta in abilitatile profesionale, cautam colegi noi care au o mentalitate de crestere si dorinta de a crea un impact.”, a declarat Cristina Gheorghitoiu, General Manager OLX Group Romania. 

OLX Group a inregistrat in 2016 o cifra de afaceri de 45.4 milioane lei, in crestere de peste 100% fata de 2015, si un profit de peste 4.5 milioane lei. Pentru anul financiar trecut, care s-a incheiat la 31 martie 2018, OLX Group estimeaza o crestere de peste 60% la nivelul cifrei de afaceri. 

Anul trecut a fost momentul de start pentru extinderea echipelor noastre si ne bucuram ca putem continua acest demers si in 2018. Fiind un business care se afla in plina dezvoltare, oportunitatile de crestere profesionala sunt numeroase. In Romania, OLX Group ofera acest cadru printr-un pachet personalizat de beneficii, flexibilitatea de a lucra la proiecte variate, expunere internationala, acces gratuit la resurse de invatare globale, respectiv conferinte sau traininguri in alte tari din grup.”, mentioneaza Sorina Priceputu, HR Manager OLX Group Romania. 

In prezent, OLX Group are o echipa de 80 de persoane, dupa o extindere cu 40% a numarului de angajati in 2017 si mutarea intr-un sediu nou in centrul Bucurestiului, in cladirea de birouri America House. La nivel international, grupul OLX este prezent in 45 de tari, avand peste 5.000 de angajati.

Mai multe informatii despre joburile deschise in cadrul OLX Group se gasesc OLXgroup.com/careers, pe pagina de LinkedIN a companiei, precum si in video-ul de aici.

 

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.