Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Miercuri, 05 Iunie 2019

Salim Ismail (foto), co-fondatorul „Singularity University” - totodata membru in bordul celebrei fundatii „XPRIZE” si autorul best-seller-ului „Exponential Organizations” - , a transmis un mesaj celor care participa, saptamana viitoare, la noul iCEE.fest: UPGRADE 100.

In mod clar, imi pare cel mai amplu festival dedicat transformarii digitale din Europa!” – a spus el, dupa ce a consultat agenda ampla a festivalului care aduce la Bucuresti peste 150 de experti in studiul transformarilor provocate in business si in societate de Internet si de noile tehnnologii.

Organizatorii au publicat azi ultimele detalii si bilete disponibile intr-un articol – - care sintetizeaza desfasurarea de forte care se va intampla joi si vineri – 13 si 14 iunie – la cinematograful din Baneasa Shopping City.

Pe scurt, in agenda sunt peste 150 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie, incepand cu cele mai mari delegatii din partea Google si Facebook din istoria de 8 ani a festivalului, cu 11 teme si linii de continut variate, de la video gaming, publicitate online si viralitate, pana la jurnalism si PR, continuand cu VR/AR si experimente de comunicare, e-commerce, fintect, e-health si multe alte directii care analizeaza schimbarile radicale prin care trece business-ul, societatea si chiar democratia.

In festival debuteaza anul acesta si un amplu eveniment paralel dedicat intalnirii startupurilor cu investitorii: UPGRADE 100 Startups.

Astfel, in a doua zi a festivalului, 14 iunie, vor fi doua scene dedicate, cu subiecte legate de cresterea accelerata, despre corporatii care cauta investitii in startupuri, despre cum sa obtii finantare europeana (o scena separata organizata de Spherik Accelerator) precum si competitii pentru startup-uri – inclusiv Demo Day Techcelerator si un Elevator Pitch cu un mare premiu de 50.000 de euro finantare din partea fondului GapMinder.

Accesul startupurilor se face fie pe baza de bilet, fie prin inscriere (locuri limitate) pentru bilete subventionate 100%, aici.

Pe site-ul oficial gasiti disponibile 8 tipuri de bilete, cu preturi pornind de la doar 75 de euro. 300 de studenti pot ajunge la festival gratuit, prin inscriere la Bursele UPGRADE 100.

 

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.