Google Glass in muzee Recomandat

Unele muzee ar putea inlocui pe viitor ghidurile audio cu ochelarii inteligenti Google Glass. Vizitatorii muzeelor care detin ochelarii Google Glass pot folosi aplicatia simplu - pornind turul muzeului spunand simplu "incepe turul". Aplicatia foloseste image recognition pentru a identifica automat opere de arta si alte exponate, furnizand rapid informatii relevante despre obiectul la care se uita persoana care foloseste ochelarii. Aplicatia ofera, de asemenea, indrumare audio si navigare indoor si outdoor pentru a ghida vizitatorii cu usurinta in muzeu si in afara acestuia.

 

Pentru a putea beneficia de turul asistat de Google Glass, mai ramane doar ca muzeele sa se inscrie pentru una dintre optiunile de licentiere ale companiei GuidiGo, cea care ofera aplicatia. Reprezentantii GuidiGo spun ca au testat deja programul cu succes la doua muzee din SUA in ultimile 6 luni.

Aplicatia poate fi folosita gratuit pentru vizitatorii care au proprii ochelari Google Glass, insa, cei care nu au ochelarii pot testa ghidurile muzeelor cu aplicatiile iOS sau Android.

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.