John Heffernan completeaza lista invitatilor speciali la SEM Days 2014 Recomandat

16 Sep 2014
1897 ori

Mai sunt cateva zile in care iti poti rezerva un loc la cel mai important eveniment de Search Engine Marketing din Europa de Sud-Est. Acum ai un motiv in plus sa participi: pentru al doilea an consecutiv, John Heffernan – Digital Marketing Sales Director, Hillcroft Digital – vine la SEM Days sa impartaseasca participantilor din know-how-ul dobandit in ultimii 15 ani in industria de Digital Marketing.

 

In prima zi, John va sustine o prezentare despre cum folosim SEO si Social Media pentru a gestiona reputatia unui brand in online, iar pentru workshop-ul de a doua zi a pregatit top 20 de trucuri pentru maximizarea resurselor folosite in dezvoltarea unei campanii integrate de Digital Marketing. De-a lungul experientei sale, John s-a specializat in SEO, Social Media, Paid Search, Web Design si Content Marketing si a sustinut prezentari pe aceste teme la unele dintre cele mai cunoscute evenimente din lume, cum ar fi AdTech, Internet World, Online Marketing Show, Technology for Marketing, Figaro Digital, Sunday Times Enterprise Network. Puteti urmari aici un video cu testimonialul sau pentru SEM Days 2013.

A treia editie SEM Days aduce la Bucuresti nume sonore din industria marketingului online precum Tim Resnik - MOZ, Jim Sterne – eMetrics Summit, Phil Nottingham - Distilled, Ann Stanley – Anicca Digital, Dan Bulucea - Google Romania si multi altii.

Timp de 2 zile, in cadrul celor 2 paneluri de discutii, 9 keynote-uri si 14 workshop-uri, participantii vor avea ocazia de a aprofunda notiuni esentiale pentru cresterea vizibilitatii in online: SEO, AdWords, Online Reputation Management, Social Media, YouTube Marketing.

Lista completa a speakerilor si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul SEM Days.

Grupurile de peste 5 persoane beneficiaza de un pret special; biletele pot fi achizitionate online, prin completarea formularului de inscriere.

Despre SEM Days

SEM Days este un eveniment marca SEO monitor si 2Parale si este prima conferinta din Romania nisata pe Search Engine Marketing, dedicata managerilor de marketing si brand, online marketing managerilor, coordonatorilor de business-uri si antreprenorilor online. Primele doua editii, in 2012 si 2013 au adus la Bucuresti profesionisti de renume din domeniul SEM precum Brad Geddes (Founder, Certified Knowledge), John Heffernan (Digital Marketing Sales Director, The Foundry Communications), Judith Lewis (Head of Search, Beyond), Rand Fishkin (CEO & Co-Founder, SEOmoz), Philip Nottingham (Senior Consultant and Video Strategist Distilled, Distilled UK), Paul Rouke (Head of Usability & Conversion, PRWD), Gary R. Beal (MD, VanguardSEO).

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.