Noi programe de certificare si training la Institutul de Marketing

Institutul de Marketing lanseaza in aprilie 2015 programul de studiu la distanta sustinut de cursuri recapitulative intensive de weekend, cu tutori de la Oxford College of Marketing din Marea Britanie. In plus, organizeaza noi cursuri intensive de scurta durata, care pot reprezenta un prim pas spre o certificare internationala.

Pentru profesionistii interesati de programe de pregatire cu recunoastere internationala, in cadrul cursurilor de la Oxford College of Marketing si Chartered Institute of Marketing (CIM) sunt disponibile noile variante de certificare pe termen lung pentru Certificatul in Marketing Profesional si Diploma in Marketing Profesional. 

Programele au doar trei module si variante optionale noiCustomer Experience,  Digital Strategy si Driving Innovation.  

Fiecare modul este alcatuit din aproximativ 10 unit-uri. Cursantii aprofundeaza fiecare modul intr-un program de studiu pe termen lung care se poate parcurge intr-un an sau doi. Printre noutatile lunii septembrie se regaseste si lansarea programului de studiu sustinut de cursuri de weekend la distanta, cu tutori din Marea Britanie. Evaluarea se face tot in Regatul Unit.

Pentru a obtine certificarile, cursantii parcurg un program combinat de pregatire care include cursuri teoretice si lucrari aplicate pe care le realizeaza sub indrumarea unor tutori cu experienta academica si practica. Subiectele lucrarilor sunt concepute in asa fel incat cursantii sa poata sa le dezvolte chiar pe problemele fierbinti din companiile in care lucreaza: crestere, dezvoltare, achizitie de clienti noi sau loializare, solutii concrete de marketing digital pentru diverse obiective alte organizatiilor. „Toate materiile pe care le studiez au legatura cu ce fac la jobul actual. Este cu totul alt mod de a face educatie. Tutorele este dispus sa iti aloce atat timp cat ai nevoie pentru a-ti clarifica toate neintelegerile, el este acolo pentru a-ti asigura sustinerea si a-ti acorda tot ajutorul de care ai nevoie, in orice moment.” – spune unul dintre cursanti.

Pentru profesionistii care isi doresc o certificare in marketing sau marketing digital, acestia pot face un prim pas prin cursul intensiv de scurta durata de marketing digital Digital Gateway, din 27 noiembrie 2014, sau prin cursul intensiv de scurta durata de marketing general Marketing Gateway, din 6 si 7 februarie 2015. Cele doua programe asigura celor care vor sa intre in domeniul marketingului si al marketingului digital suportul teoretic necesar pentru o viitoare certificare internationala in domeniu.

Programul Digital Gateway este un curs introductiv in marketing digital care ofera participantilor notiuni si instrumente de baza referitoare la intelegerea mediilor digital, planificarea campaniilor digitale, comportamentul consumatorului in mediul digital, dezvoltarea tehnologiei digitale, mixul de marketing digital, monitorizarea si masurarea campaniilor digitale.

Programul Marketing Gateway este un curs intensiv de doua zile care va asigura parcurgerea conceptelor si notiunilor fundamentale de marketing.

Intre cursantii certificati CIM cu Oxford College of Marketing si Institutul de Marketing se numara profesionisti din companii din zone diverse: FMCG, publicitate si mass - media, banci si asigurari, farma si sanatate, tehnologie IT, constructii, sau consultanta.

 

Despre Institutul de Marketing

Institutul de Marketing a fost creat in parteneriat cu Oxford College of Marketing pentru a oferi sprijin local in Romania tututor marketerilor interesati sa-si creasca performanta profesionala la standarde internationale prin calificari CIM (Chartered Institute of Marketing). Pregatirea pentru calificarile CIM le confera marketerilor instrumente, abilitati si cunostinte pentru a fi mai buni la locul lor de munca si pentru a ajuta companiile in care lucreaza sa fie mai profitabile.

Site oficial LinkedIn. 

Oxford College of Marketing (OCOM) este un centru de studiu acreditat al CIM, cu peste 100 de ani de activitate. Oxford College of Marketing, unul dintre colegiile de marketing de top, cu 14 centre de studiu in Marea Britanie si studenti din intreaga lume care urmeaza invatamantul la distanta, este reprezentat in Romania de More Marketing Solutions, care a creat Institutul de Marketing pentru a sprijini cursantii din Romania sa aiba acces la trainerii si certificarile de marketing la standarde internationale.

Site oficial LinkedIn.

**

CHARTERED INSTITUTE OF MARKETING (CIM) este cea mai mare si mai de succes institutie profesionala de marketing din lume. Calificarile profesionale CIM sunt singurele programe acceptate si respectate la nivel international. In prezent exista peste 50.000 de marketeri acreditati in intreaga lume. Printre marketerii de success certificati CIM in Romania se numara Aneta Bogdan, Managing Partner la Brandient si Oltea Belciuganu, director de marketing la CEC.

Pentru a ramane in competitie si pentru a va asigura ca oferiti atat dumneavoastra, cat si echipei dumneavoastra cele mai bune oportunitati intr-un mediu de marketing concurential, calificarile Chartered Institute of Marketing (CIM) sunt o necesitate. Exista cate un curs sau o calificare Chartered Institute of Marketing (CIM) pentru fiecare nivel de pregatire si experienta in marketing.

Conditii de admitere: http://www.institutuldemarketing.ro/admitere/conditii-de-admitere/

***
INSTITUTUL DE MARKETING: Site oficial - LinkedInFacebook - Twitter

Ne puteti contacta in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 11:00 – 14:00, la telefon 0373 743 377

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.