Beans United organizeaza ce-a de-a doua editie a seminariilor de INBOUND Marketing (SIM)

24 Noi 2014
6210 ori

Pe data de 5 decembrie 2014, incepand cu ora 16:00, va avea loc ce-a de-a doua editie a seminariilor de INBOUND Marketing (SIM) organizate de agentia Beans United, alaturi de partenerii sai HubSpot si Centrul de Excelenta pentru Cresterea Calitatii in Invatamantul Superior Economic al Universitatii Titu Maiorescu.

 

Intitulat „Cum sa generezi leaduri B2B calificate prin inbound marketing” seminarul se adreseaza profesionistilor de marketing si vanzari, precum si top managementului companiilor B2B care doresc sa isi creasca vanzarile, orientand marketingul companiei catre nevoile clientului.

“Companiile B2B au nevoie de instrumente specifice pentru atragerea si convertirea leadurilor calificate. In prezent, doar 40% din acestea isi acopera necesarul de vanzari. Cu ajutorul metodologiei de inbound marketing dezvoltata de Hubspot, peste 8000 de companii B2B si-au atins obiectivele de new business. Prin acest seminar ne propunem sa dezvoltam metodologia de inbound marketing si in piata romaneasca” a declarat Andreea Moisa, Managing Director la Beans United.

Pe parcursul acestui seminar, participantii vor vedea in ce consta inbound marketingul, care sunt rezultatele obtinute de companiile care au adoptat aceasta filosofie si cum pot face trecerea la inbound in 2015.

Cum particip

Participarea este gratuita, in baza locurilor disponibile.

Inscrierile se pot face aici.


 

Agenda Eveniment : 

16 : 00

 • Deschiderea Seminarului de INBOUND Marketing

16: 00 - 17 : 00

 • Principiile filosofiei de inbound marketing
 • Prezentarea noului studiu de piata 2014 despre Inbound Marketing
 • Importanta continutului in fiecare stadiu al procesului de achizitie
 • Tactici pentru atragerea vizitatorilor calificati pe site (Buyer Personas)

17 : 00 - 17:15

 • Networking

17:15 - 18:30

 • Ce presupune procesul de lead generation
 • Avansarea lead-urilor catre momentul achizitiei prin lead nurturing (Lead -> MQL -> SQL)
 • Modalitati de automatizare a marketingului pentru convertirea leadurilor in clienti (Marketing Automation)
 • Cum folosim marketingul personalizat in stilul Amazon
 • Cum ne ajuta un soft de Inbound Marketing (studiu de caz Hubspot)
 • Masurarea activitatilor raportate la obiectivele de inbound marketing (ROI)
 • Alinierea marketingului cu vanzarile sau Smarketing

18:30 - Q&A

Pentru informatii suplimentare, accesati pagina evenimentului : http://hubs.ly/y0jM4D0


 

Despre Inbound Marketing

Inbound Marketingul este o filosofie relativ noua, dezvoltata in Statele Unite de catre compania Hubspot, in 2006. Acest model nou de marketing a aparut ca un raspuns la ineficienta tacticilor de marketing traditionale care nu mai functionau intr-o piata extrem de competitiva.

Prin inbound marketing, consumatorii sunt atrasi catre produs cu ajutorul marketingului prin continut (articole, webinarii, whitepaper, infografice) intr-un mod organic (distributia facandu-se cu ajutorul motoarelor de cautare si a retelelor sociale). Aceasta filosofie de marketing este una de tip "pull" (de atragere a consumatorilor catre produs) spre deosebire de una de tip "push" (de impingere a mesajului catre consumator).


 

Despre Beans United

Beans United este prima agentie de inbound marketing din Romania. Imbinand know how-ul cu o infrastructura de marketing performanta precum Hubspot Software, Beans United ofera rezultate masurabile in 4 etape : ATTRACT (atragerea vizitatorilor pe site) CONVERT (covertirea vizitatorilor in leaduri) CLOSE (acompanierea leadurilor pentru a deveni clienti) si DELIGHT (transformarea clientilor in ambasadori de brand). Website-ul agentiei poate fi accesat la adresa www.beans-united.ro

Contact

Andreea Moisa

Managing Director

Email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon : 0724571033

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.