Incotro se indreapta marketingul direct? Afla pe 12 februarie la Rodirect 2015

19 Ian 2015 Redactia
5691 ori

Incotro se indreapta marketingul direct si care sunt noile instrumente la dispozitia marketerilor? Pe 12 februarie, la Hotel Ramada, Conferinta de Marketing Direct RoDirect 2015 va aborda teme fierbinti pentru practica marketingului direct cum ar fi: marketing automation, lead generation si big data. Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD) anunta inceperea inscrierilor pentru cea de a saptea editie a conferintei Rodirect. Evenimentul se adreseaza specialistilor in marketing si comunicare din companii ce isi doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct.

Marketingul direct ramane un element vital si eficient in mixul de comunicare pentru majoritatea companiilor si industriilor. Se schimba insa instrumentele si solutiile odata cu inovatiile din zona tehnologiilor si a canalelor de comunicare, iar conferinta este o oportunitate pentru practicienii de marketing de a fi la curent cu noutatile si a vedea prin exemple si studii de caz ce alternative noi au pentru organizatiile in care lucreaza.

Despre ce se va discuta? Conferinta si-a propus o agenda generoasa care sa raspunda la intrebarile si problemele tot mai spinoase cu care se confrunta marketerii prin exemple, insight-uri si solutii concrete de marketing direct.

Tematica abordata:

  • Cum faceti campanii eficiente online pentru generarea de leaduri?
  • Cum interactionati mai bine cu clientii?
  • Cum obtineti rezultate mai bune in campaniile de email marketing?
  • Cum automatizati procesele si activitatile de marketing?
  • Cum gestionati si profitati de Big Data?
  • Cum integrati email marketingul in campaniile de vanzari promotionale si cum masurati rezultatele?

Taxa de participare este de 125 Euro/ persoana si de 81 Euro/ persoana pentru membrii ARMAD. Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului.

Conferinta este la editia a saptea si are suportul Asociatiei Romane de Marketing Direct (ARMAD) si al Institutului de Marketing.
Institutul de Marketing ofera sprijin local in Romania tututor marketerilor interesati de performanță profesională la standarde internaționale prin calificări CIM (Chartered Institute of Marketing).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.