Participa la un webinar gratuit despre Content Marketing, cu Matt Beswick

Marti, 15 septembrie, online marketerii pot invata mai multe despre Content Marketing, cu Matt Beswick. Co-fondatorul agentiei de Digital Marketing Aira va discuta, live, cu participantii webinarului despre cum poate intersectia dintre programare si creativitate sa ofere o reteta de succes unui business.

 

In webinar, Matt le va arata participantilor cum pot fi accelerate performantele Content Marketing-ului, unul dintre cele mai populare instrumente de marketing digital din ultima vreme, cu doar cateva cunostinte de programare. De asemenea, Matt va pune la dispoztie informatii despre cum se realizeaza o analiza eficienta a competitiei, precum si a factorilor de popularitate din industrie.

Dupa webinar, participantii primesc gratuit o lista de tool-uri utile si resurse, precum si un ghid despre implementarea efectiva a acestor noutati in campanie.

Matt Beswick are o experienta de mai multi ani in Content Marketing, fiind, de asemenea, fondator al Hidden Pixel, o agentie de social media games developments, care ulterior s-a specializat in online marketing.

Matt va fi unul dintre cei 19 speakeri internationali de la SEMdays, cea mai mare conferinta de SEO si PPC din Europa de Est, care va avea loc pe 24 si 25 septembrie. Participantii la webinar vor beneficia de 20% reducere daca isi doresc sa cumpere bilet la conferinta.

Inscrierile la webinar se fac aici.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.