Inovatie de marketing in servicii financiare premiata la Gala Asociatiei Brokerilor de Credite

23 Mar 2016
2285 ori

Eveniment in premiera. Prima editie a Galei Anuale a Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC) va avea loc miercuri, 23 martie 2016, incepand cu ora 19.30, la J.W. Marriott Grand Hotel, sub semnul celor trei atribute ale serviciilor financiare din industria brokerilor de credite: experienta, excelenta si viitor. 

 

Pe parcursul unei seri de exceptie, vor fi premiate inovatia legate de produse si servicii, realizarile si activitatea institutiilor financiar-bancare care au contribuit in 2015 la dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor si la cresterea calitatii serviciilor financiare.

Sunt invitati peste 100 de specialisti si conducatori de marca ai industriei financiar-bancare, institutii guvernamentale, reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Asociatiei Romane a Bancilor, jurnalisti, sa celebreze alaturi de noi pasul inainte pe care l-a realizat industria brokerilor de credite in 2015.

 “Anul 2015 a fost cu totul deosebit in activitatea de creditare si de intermediere a creditelor pe piata din Romania. Excelenta in brokerajul de credite, bunele practici in industria de profil, inovatia si parteneriatele de traditie in domeniul delicat al finantarilor personale si corporate,  toate vor fi celebrate intr-un eveniment de exceptie”, a explicat Anca Bidian, CEO KIWI Finance, Presedinte ARBC

Asociatia Romana a Brokerilor de Credite (ARBC), infiintata in anul 2008, este singura asociatie profesionala din Romania care reglementeaza activitatea instituţiilor de brokeraj de credite. Asociatia si-a propus sa apare interesele celor care au profesia de broker de credite, dar şi interesele clienţilor care beneficiază de serviciile unui broker de credite. Membri ARBC subscriu unui Cod de Etica care promoveaza integritatea, profesionalismul si confidentialitatea in relatia cu partenerii si clientii. A.R.B.C. este vocea industriei brokerajului de credite.

 

 

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.