De la Brand Manager in Romania la Country Manager in Irlanda

27 Dec 2016 Redactia
2448 ori

Managerul Coca-Cola Romania si Moldova, care si-a inceput cariera in companie ca om de marketing,  este promovat in Irlanda. Dupa un mandat de trei ani in functia de Director de Operatiuni Coca-Cola Romania si Moldova, Petre Sandru va prelua o pozitie de conducere la nivel international.

Incepand cu luna ianuarie 2017, Petre Sandru va ocupa functia de Country Manager in cadrul Coca-Cola  Irlanda. In acest rol, misiunea sa este de a consolida business-ul local, de a asigura cresterea fiecarui brand din portofoliu, dezvoltand si implementand strategii de marketing care sa raspunda provocarilor pietei.

Noua oportunitate profesionala vine in contextul in care, sub managementul lui Petre Sandru, Coca-Cola Romania a inregistrat in fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu si a introdus inovatii de top in piata.  In plus, in timpul mandatului sau, echipa Coca-Cola Romania s-a extins treptat cu noi oameni  care au contribuit la succesul companiei si la mentinerea pozitiei sale de lider al pietei.

Petre are o experienta de peste 11 ani in cadrul Coca-Cola, fiind initial Brand Manager, apoi Director Operational pentru Romania si Moldova si Director Comercial pentru patru tari din regiune: Romania, Moldova, Bulgaria si Albania. Inainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

 Petre Sandru este Absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti, detine o diploma la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind si una din pasiunile sale.

 

Succesorul la conducerea Coca-Cola Romania si Moldova va fi anuntat in curand.

 

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.