Ultimele 2 zile in care te mai poti inscrie la ziua dedicata marketingului de la Zilele Biz!

09 Noi 2018 Redactia
881 ori

Festivalul de business al Romaniei incepe saptamana viitoare, intre 12-16 noiembrie la ARCUB Gabroveni. Evenimentul va aduce pe scena liderii celor mai dinamice domenii de activitate din tara, in cinci zile tematice: Antreprenoriat, Inovatie, Management, Media & Marketing și CSR.

 

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din Romania, iar anul acesta, implineste 17 ani și continua sa reuneasca cei mai importanti top manageri și lideri de business. Programul din acest an aduce, pe langa lideri inspirationali, precum Thomas Kolster, cei mai puternici CEOs și oameni de afaceri vedeta sau lideri de opinie care demonstreaza ca in Romania din 2018 lucrurile evolueaza si ca, in companiile și domeniile in care oamenii pun suflet si muncesc cu adevarat, lucrurile se schimba.

 

Exemple in acest sens sunt: Valeriu Nicolae, consultant și jurnalist; Radu Tudor, MB Telecom; Vlad Voiculescu, MagiCAMP; Nicolae Zamfir, Institutul National de Fizica Nucleara / ELI-NP; Cornel Amariei, inventator & Head of Innovation, Continental; Prof. Adina Florea, Decan, Facultate de Automatica București; Andrei Rosu, om de afaceri și sportiv de anduranta și Khaled Al Mezayen, InovAya.

Ziua de Antreprenoriat aduce in fata publicului dezbaterea “Pastrezi sau vinzi? Cum poti duce afacerea la un nou nivel?”. Afla ce strategie prefera antreprenorii romani! A doua zi a evenimentului te introduce in viitorul hypersmart. Vei descoperi oamenii care schimba lumea! Pe 13 noiembrie la ziua de Inovatie vei descoperi cum poti fi cu un pas inaintea celorlalti.

In ziua de Media & Marketing, pe 15 noiembrie, noua generatie de publicitari intalnește pe aceeași scena veteranii industriei. Vei afla care strategie este cea mai potrivita pentru brandul tau. Echipa lui Bogdan Naumovici, 23 Communication Ideas, Serban Alexandrescu, Headvertising, Robert Tiderle, Papaya Advertising și Calin Clej, Huawei CBG Romania se vor lupta joi, la Zilele Biz cu echipa lui Alex Cotet, Sector 7, Costin Bogdan, McCann Worldgroup Romania, Catalin Rusu, Rusu+Bortun și Andrei Nebunoiu, .calif, Condimental & Shoteria, Programul zilei este aici. Utima zi a fesivalului, ziua de CSR va prezenta modul in care poti avea un impact pozitiv asupra comunitatii in care brandul tau activeaza printr-o strategie puternica, sustenabila. 

 

Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta și programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro și pe Facebook event.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

***

 

Despre Zilele Biz

De 17 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania!

Conferinta maraton de cinci zile prezinta cinci domenii de business Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR și Media & Marketing.

Audienta este specializata pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor și ONG-urilor și reprezentanti ai presei.

Cu fiecare editie, Zilele Biz se diferentiaza de celelalte evenimente din piata prin invitati și continut de calitate și invitati care inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un "profil de companie".

 

 

 

 

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.