Vodafone a lansat campania specială de Crăciun, “Dai si primesti cadouri in fiecare zi, la Cartela Vodafone”

18 Dec 2018 Redactia
1443 ori

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot castiga un Mercedes-Benz C-Class Coupe, 4 carduri cu cate 12.000 de euro, 40 de smartphone-uri Huawei Mate 20 Pro si premii de 1 milion de MB

Utilizatorii pot impartasi bucuria si premiile instant cu prietenii lor, trimitandu-le cutii virtuale cu cartonase de colectie (Mystery Box)

Dupa succesul campaniei lansate in toamna, Vodafone Romania extinde conceptul jocului care sta la baza acesteia, oferindu-le utilizatorilor de serviici preplatite Vodafone, printr-o versiune actualizata, posibilitatea de a colecta cartonase virtuale care le pot aduce oricare dintre marile premii oferite in cadrul a patru categorii – un Mercedes-Benz C-Class Coupe, unul dintre cele patru carduri Mastercard puse in joc, cu cate 12.000 de euro, 40 de smartphone-uri Huawei Mate 20 Pro si premii de cate 1 milion de MB. Ei pot de asemenea sa castige mii de premii instant. In plus, datorita unei noi optiuni inovatoare integrate in joc, utilizatorii pot impartasi bucuria Craciunului si premiile instant cu prietenii lor, care trebuie, de asemenea, sa fie utilizatori ai serviciilor preplatite Vodafone. In prima etapa a campaniei bazate pe acest joc, participantii au castigat deja peste 3 milioane de premii, inclusiv un autoturism Mercedes-Benz A-Class.

La fel ca in campania din toamna, mecanismul jocului le ofera clientilor Vodafone posibilitatea de a castiga un premiu din cele patru categorii colectionand toate cartonasele corespunzatoare categoriilor respective. La fiecare reincarcare a cartelei in contul My Vodafone, un client primeste acum doua cutii virtuale cu cartonase de colectie (Mystery Box), una pentru el, pe care o poate deschide si o a doua pe care nu o poate accesa, dar o poate darui unui prieten. De fiecare data cand ofera o astfel de Mystery Box, primeste cadou o a treia cutie cu acelasi tip de continut in cartonase virtuale. In plus, utilizatorii serviciilor preplatite Vodafone care se inscriu in joc le pot darui persoanelor apropiate cartonase de tip ˶Joker”sau duplicat, pe care le au in colectie. Ei mai primesc un cartonas suplimentar la fiecare accesare zilnica a jocului in contul My Vodafone. Cartonasele pot fi de tip ˶Joker”, acestea aducand premii instant, inclusiv bonusuri de date de la 1.000 de MB la 100.000 MB, sau pot fi colectionate in cele patru categorii de premii.

Noul proiect, lansat sub sub sloganul “Dai si primesti cadouri in fiecare zi, la Cartela Vodafone” este promovat printr-o campanie 360° derulata pe TV, outdoor, radio, in magazine si pe canalele social media.

Clientii Vodafone au acces in orice moment la colectiile de cartonase accesand sectiunea dedicata din contul My Vodafone, unde pot vedea ce cartonase au deja si care le lipsesc. Ei pot gasi, de asemenea, detalii despre mecanismul jocului, premiile disponibile si cea mai buna metoda de a participa in joc pentru a castiga, accesand www.vodafone.ro/mysterybox.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.