NNC Services anunta directia strategica pentru 2019: Acceleratie maxima pentru Brandingul de Angajator

15 Ian 2019 Redactia
737 ori

NNC Services, agentia cu peste 12 ani de experienta in marketing si comunicare pentru domeniul IT&C anunta noua directie strategica, dedicata inovarii si eficientizarii eforturilor de recrutare si retentie a angajatilor in companii.

Rezultatele Barometrului pietei resurselor umane IT&C anuntate de NNC Services in 2018 au dezvaluit un context in care industria IT&C din Romania se confrunta cu mari provocari de disponibilitate si retentie a fortei de munca. Peste o suta de mii de persoane lucreaza in prezent in acest sector, dintre care peste 78% fac parte din generatia Millenials, o generatie care schimba radical regulile de recrutare si retentie a candidatilor.

In acest context, noua divizie de Employer Branding va oferi consultanta strategica si servicii de comunicare pentru dezvoltarea brandului de angajator in acord cu cerintele si asteptarile unei forte de munca dinamice si foarte competitive. Aria completa de competente ale diviziei de Employer Branding a fost conceputa pentru a influenta direct cresterea calitatii angajarilor, a ratei de retentie, engagementului si nivelului de satisfactie ale angajatilor, corelate cu o diminuare a timpului si costurilor aferente recrutarilor si retentiei.

Divizia de Employer Branding este coordonata de Oana Lefter, Managing Partner NNC Services, si dezvolta strategii de recrutare, loializare si programe de comunicare interna pentru atingerea obiectivelor de HR ale companiilor.

„Generatia Millennials schimba paradigma recrutarii. Este o generatie creativa, dinamica si dependenta de tehnologie, care cauta placerea in munca si are ambitia de a schimba lumea. Aceasta generatie se asteapta ca angajatorii sa inoveze munca si sa aiba o atitudine proactiva in strategiile de recrutare, ducand ofertele acolo unde candidatii sunt prezenti si activi, pe retele sociale, in aplicatii mobile, in comunitati online nisate. Din experienta noastra, lipsa tot mai acuta de resurse umane se datoreaza mai degraba unui deficit de aliniere a asteptarile angajatorilor cu cele ale angajatilor si mai putin unei lipse de profesionisti. Este esential ca angajatii sa se poata identifica cu valorile angajatorilor si ca acestia din urma sa-si comunice foarte clar identitatea in piata, acolo unde candidatii sunt prezenti zi de zi” declara Oana Lefter, Senior Partner, NNC Services

Mai multe detalii despre aria completa de servicii oferite de NNC Services companiilor care vor sa-si adapteze strategiile de HR la contextul actual al pietei sunt disponibile pe www.nnc-services.com/employer-branding-services.

De 12 ani, NNC Services este alaturi de companiile B2B din industria locala si internationala de IT&C pentru a le ajuta sa raspunda eficient la provocarile acestei piete aflate in continua dezvoltare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.