Reteaua PENNY Market ajunge la un numar de 238 de magazine in Romania

09 Mai 2019 Redactia
613 ori

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu o noua unitate in localitatea Scornicesti, judetul Olt. Astfel, reteaua ajunge la 238 de spatii deschise in Romania.

Noul magazin PENNY Market din Scornicesti, de pe Bulevardul Muncii, Nr. 21C, Trala 31, are un spatiu de vanzare de 857,2 m2 si o echipa de 15 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00. Pentru confortul clientilor sai, noul magazin dispune si de un numar de 64 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. Procesul de remodelare a fost inceput in 2015 si finalizat in noiembrie 2018, iar accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.

Pentru mai multe informatii despre promotiile valabile in magazinul din Scornicesti, se poate accesa website-ul oficial la adresa: https://www.penny.ro/offers/leaflet/pliant-scornicesti-kw19

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.