Primul film romanesc despre Facebook

10 Iun 2014
16509 ori

Dupa prima carte despre Facebook, Cartea Fetelor a lui  Alexandru - Bradut Ulmanu,  o echipa de reporteri Adevarul a lansat primul film documentar despre fenomenul Facebook in Romania: reteaua care ne-a schimbat viata. 

 

In ce fel  a schimbat social media si Facebook-ul  viata romanilor?  "Poate ca asta va fi viitoarea constiinta globala a planetei" - spune Dan Chisu, unul dintre cei intervievati.  Documentarul este, mai degraba, despre Romania si cum se vede ea  intr-un ecran de calculator, spune autorul filmului.  "Avem noi, romanii, niste trasaturi speciale pe care le-am dus si pe Facebook . (...) Un film despre Facebook asa cum este, la firul ierbii." - spune Cristian Delcea, unul dintre autori.

Despre bune si rele, oportunitati si riscuri, despre schimbari si diferente intre generatii in 60 de minute pentru informatie si reflectie.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Oana Sav

Oana Sav este Chartered Marketer si a studiat la Oxford College of Marketing. Este membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie din 2007 si fondator al Institutului de Marketing.

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.