Adobe Romania ofera sprijin financiar si non-financiar extins intregii echipe pentru perioada de work from home

15 Mai 2020 Redactia
77 ori
Pentru a asigura confortul angajatilor, Ziua Internationala a Familiei, sarbatorita pe 15 mai, a fost declarata zi libera la Adobe, in semn de multumire pentru dedicarea si efortul colectiv de a mentine performanta la cel mai inalt nivel in produsele dezvoltate in aceasta perioada dificila. Cei peste 700 angajati ai Adobe Romania, cel mai mare centru de dezvoltare si cercetare al Adobe in Europa, au primit ziua de 15 mai libera din partea companiei si beneficiaza, de asemenea, de sprijin financiar si non-financiar extins pentru perioada de work from home.

Membrii echipei Adobe Romania lucreaza de acasa de la inceputul lunii martie. Masura a fost luata de companie pentru a reduce expunerea angajatilor la riscul imbolnavirii cauzate de noul coronavirus. In sprijinul lor, compania a instituit un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog. De asemenea, angajatii pot apela gratuit in cadrul programului si la serviciile unui consultant financiar.

Pentru a asigura confortul angajatilor, la anuntarea masurii de work from home, Adobe Romania a alocat un fond de 250$/persoana pentru echipamente office pentru acasa. Recent, fondul fiecarui angajat a fost extins cu inca 250$/persoana. Astfel, sprijinul financiar alocat fiecarui angajat a ajuns la 500 $/persoana, suma putand fi utilizata de angajati pentru orice echipamente sau produse care sa le asigure confort in biroul de acasa.

„Colegii au dovedit din nou ca, pusi intr-o situatie exceptionala, se pot adapta, sustine si motiva astfel incat sa functioneze in continuare ca o echipa motivata si sa performeze in dezvoltarea produselor si serviciilor Adobe globale .”, a declarat Cris Radu, Site Leader Adobe Romania si VP of Engineering Digital Experience.

Dezvoltarea continua, de acasa, compania continuand recrutarile. Echipa din Bucuresti s-a extins cu 25 colegi.
Masura de a lucra de acasa continua lunile urmatoare pentru toti angajatii din Romania, pentru protectia lor si limitarea riscurilor de imbolnavire. Intalnirile zilnice ale echipelor se desfasoara dupa programul normal, iar performanta angajatilor se mentine la un nivel foarte inalt, astfel ca activitatea companiei se desfasoara fara impedimente.
Pentru colegii sau membrii famiilor celor ce ar putea afectati in mod direct de COVID-19, compania acorda 20 de zile suplimentare de concediu platit.
Biroul ramane inchis, Adobe Romania urmand sa evalueze riscurile si beneficiile revenirii pe masura ce situatia locala si globala se schimba. 
 
 
 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista Marketing Focus a fost lansata de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing:comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Aboneaza-te la revista Marketing Focus pentru a fi la zi cu resurse si informatii din domeniu.