Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Miercuri, 27 Septembrie 2023

Amplifame, aplicația completă pentru creatorii de conținut și influenceri, a lansat Amplifame Creator Course, un sistem unic de certificare a creatorilor de conținut și anunță rezultatele primei ediții.

Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția rezolvării provocărilor cu care se confruntă creatorii de conținut și brandurile în procesul lor de colaborare.

"Acest curs marchează un avans semnificativ în profesionalizarea industriei de influencer marketing. Acest sistem nu numai că certifică abilitățile creatorilor de conținut, dar îi prioritizează în campaniile de marketing desfășurate de brand-uri în cadrul platformei Flaminjoy. Misiunea noastră este să furnizăm brandurilor acces la creatori de conținut verificați, capabili să înțeleagă și să implementeze brief-urile primite, livrând conținut de cea mai înaltă calitate.", a declarat Yana Stoica-Marcu, Influencer Marketing Manager, Amplifame.

Amplifame Creator Course este un program educațional dedicat creatorilor de conținut, structurat în 6 module care acoperă aspecte esențiale pentru dezvoltarea lor ca profesioniști, precum alegerea nișei potrivite, creșterea conturilor sociale și dezvoltarea conținutului calitativ foto-video. La finalizarea cu succes a tuturor modulelor și îndeplinirea sarcinilor aferente, creatorii de conținut primesc prestigiosul badge de Influencer Verificat Amplifame, care le oferă prioritate în campaniile de marketing.

Acest sistem inovator completează funcționalitățile noi introduse recent în aplicația Amplifame, dezvoltată de compania de marketing digital Techinfluence, cum ar fi Influencer Benchmark și Mediakit.

Influencer Benchmark permite creatorilor să-și evalueze performanța în comparație cu alți membri ai platformei, utilizând datele lor de performanță și numărul de urmăritori. În același timp, Mediakit oferă un CV digital, cu analize și conținut relevant, pentru a atrage colaborări noi cu brandurile.

Astfel, Amplifame Creator Course, împreună cu celelalte caracteristici ale platformei, creează un ecosistem integrat care susține dezvoltarea continuă a creatorilor de conținut și ajută brandurile să identifice partenerii potriviți pentru campaniile lor. Amplifame este dedicat standardizării și profesionalizării industriei de influencer marketing.

Prima ediție a Amplifame Creator Course, finalizată în August 2023, a atras aproape 500 de influenceri înscriși, generând 6,9 milioane de impresii organice, 580.000 de aprecieri și ajungând la o audiență totală de 4,2 milioane de persoane, prin bucățile de conținut create ca teme pentru modulele din program.

Se fac pregătiri intense pentru următoarea ediție, pentru care există deja mult interes din partea creatorilor de conținut din România.

Amplifame se numără printre inovațiile introduse de Techinfluence pe piața de marketing digital, fiind o aplicație mobilă dedicată creatorilor de conținut. În prezent, Amplifame are peste 10.000 de creatori de conținut înregistrați.

 

Published in Comunicate

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment de excepție, conceput pentru a transforma domeniul experienței clienților în România. Conferința are loc la Nord Events Centre pe data de 25 octombrie și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, Customer Care, Customer Service, vânzări, operațiuni și antreprenoriat.

CX Conference Bucharest 2023 își propune să dezvăluie perspective și strategii inovatoare, care vor revoluționa abordarea experienței clienților la noi în țară. Într-un mediu de afaceri dinamic, evenimentul oferă participanților oportunitatea unică de a se conecta, învăța și transforma domeniul experienței clienților.

Evenimentul reunește personalități marcante care au influențat și dezvoltat domeniul Customer Experience la nivel global. Speakerii principali, Ian Golding din Marea Britanie, Mohamed Latib din SUA și Faran Niaz din Dubai, vor aduce expertiza si experiența lor extraordinară pe scena din România.

Ian Golding, Certified Customer Experience Professional (CCXP), este renumit pentru inovațiile sale în dezvoltarea strategiilor CX, măsurarea experienței clienților și crearea culturilor organizaționale centrate pe client. Cu o vastă experiență în diverse industrii, Ian a implementat cu succes metodologii și strategii CX la nivel global și oferă îndrumare profesională prin mentorat și pregătirea acreditării CCXP.

Mohamed Latib, Ph.D., CEO al CX University și PX Academy, are peste 35 de ani de experiență în Customer Experience prin ateliere, dezvoltare de leadership și transformare culturală. A colaborat cu branduri precum Kohl's, Organizația Mondială a Sănătății, Fossil, TransUnion și multe altele, oferind consultanță strategică și dezvoltând workshop-uri.

Faran Niaz are o abordare distinctivă pentru îmbunătățirea experienței clienților și angajaților. Cu douăzeci și cinci de ani de experiență practică, palmaresul său include un record remarcabil: a condus o bancă de pe locul 23 pe locul 1 în topul CX, în Emiratele Arabe Unite în doar 4 ani și a menținut această poziție timp de 7 ani consecutivi.

Un punct culminant al evenimentului este dezvăluirea rezultatelor Romanian CX Maturity Study. Este primul studiu comprehensiv din România care explorează șase piloni esențiali ai experienței clienților, de la strategia CX la cultura organizațională, procese și tehnologii utilizate pentru dezvoltarea experienței clienților. Participanții vor avea acces la informații noi și practice care pot revoluționa practicile lor și pot îmbunătăți satisfacția clienților, poziționându-și compania înaintea competiției.

Conferința oferă liderilor din CX și companiilor din România o oportunitate unică de a împărtăși povești de succes și cele mai bune practici. Printre experții invitați se numără și Gabriela Ciupitu, fondatoarea Customer Experience România, clasată pe locul #2 în Top CX Influencers la nivel mondial conform Customer Experience Magazine. Ea aliniază procesele și cultura organizațională cu călătoria clientului, implementând cu succes strategii centrate pe client. Recunoscută la nivel internațional ca specialist CCXP și co-autor al bestseller-ului, pe Amazon, "Customer Experience 4", este apreciată pentru abordarea sa de către organizații la nivel mondial: face parte din juriul concursurilor CX Awards și este membră în consiliul director al Customer Institute.

Adrian Lipolit, fondatorul Customer Experience România, are peste treizeci de ani de experiență în companii multinaționale, antreprenoriat și consultanță. Adrian proiectează experiențe superioare pentru clienți, angajați și parteneri, fiind membru activ al European Customer Experience Organisation (ECXO) și al juriului European Customer Centricity Awards.

Customer Experience România se mândrește că are alături de parteneri de top care înțeleg importanța concentrării constante asupra experienței clienților, angajaților și partenerilor de afaceri.

CX Conference Bucharest 2023 promite să fie o șansă de neegalat pentru a dezvolta strategii care stimulează creșterea businessului, retenția și loialitatea clienților, precum și metode de transformare a brandului prin experiențe excepționale oferite clienților.

Informațiile și detaliile privind înregistrarea la eveniment, pot fi găsite pe site-ul conferinței: https://cx-conference.ro/.

 

Published in Comunicate

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.